Over ons

Fysio Vertigo is een plan wat al lang op een plank lag. Zowel Marjolein als Joeri zijn 15 jaar in de eerstelijns fysiotherapie werkzaam geweest. Werkervaring opdoen, vlieguren maken, fouten maken, successen boeken en veel bij-en nascholen. Wanneer komt dan het moment dat je een plan omzet in actie? Nou, nu dus. Sinds eind vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar een geschikte ruimte om een eigen praktijk te runnen, met een visie en een eigen twist.

Door het jarenlange scholen in manuele therapie en het specifieke aandachtsgebied kunnen we onomwonden zeggen dat we ons onderscheiden van de ‘mainstream’ fysiotherapie. Collega’s en ziekenhuis specialisten in de periferie wisten ons zelfs in loondienst al goed te vinden voor specifieke diagnostiek en behandeling van duizelige patiënten. Dat wordt nu alleen maar makkelijker met een eigen naam!

De fysiotherapeuten van Fysio Vertigo staan geregistreerd als duizeligheidscentrum op de landelijke website van kno.nl. Joeri is aangesloten bij RugNetwerk ZuidOost Nederland (RNZON). Marjolein is aangesloten bij het SchouderNetwerk Noord-Brabant (SNNB) en geregistreerd McKenzie therapeut. We zijn zeer enthousiast om een eigen praktijk vorm te geven en op de kaart te zetten vanuit de Gasthuisstraat. Onder één dak met een huisarts, psycholoog, podotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut, kunnen we optimale zorg bieden in de regio!

Joeri werkt al 15 jaar als fysiotherapeut in de eerstelijns fysiotherapie. Inmiddels ook al 10 jaar als Master Manueel therapeut. In de praktijk heeft hij bijna een ongezonde interesse in duizeligheidsklachten, maar ook rug-en nekklachten, knieklachten en enkel/voetklachten hebben Joeri’s aandacht.

In praktijken in Bakel en Eindhoven heeft Joeri samengewerkt met (sport-)podotherapeuten waar manueel therapie een mooie aanvulling kan zijn om mensen weer met een goed gevoel te kunnen laten lopen of hardlopen. Sinds de zomer mag Joeri zich ook kaakfysiotherapeut noemen. Na een uitgebreide scholing kunnen bij Fysio Vertigo nu ook voor basale kaakklachten, zoals kaakklemmen, tandenknarsen en algemene pijnklachten in kaak-halsgebied behandeld worden.

In 2005 is Marjolein afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Met veel plezier heeft ze haar ervaring kunnen opdoen bij Fysio Braakhuizen te Geldrop. Een fijne praktijk waar ze sinds 2006 werkzaam is. In de loop der jaren heeft ze zich in een tal van gebieden gespecialiseerd.

Sinds 2010 mag ze zichzelf Master Manueel therapeut noemen en daarmee is ze specialist in de behandeling van wervelkolomklachten en andere artrogene dysfuncties. Haar voornaamste aandachtsgebieden zijn: duizeligheid, schouderklachten, nek- en rugklachten en Mckenzie therapie. Marjolein heeft zich geschoold in leefstijlbegeleiding volgens Salutogenese. Letterlijk vertaald betekent salutogenese de oorsprong van gezondheid Van origine verwijst het salutogene model naar de relatie tussen stress, coping en gezondheid. De theorie stelt dat mensen continu te maken krijgen met stressoren die potentieel bedreigend zijn voor de gezondheid. Deze leefstijlbegeleiding kan een goede aanvulling zijn in de omgang met chronische klachten. Sinds 2022 behandelt Marjolein ook triggerpoints met dry needling als aanvulling op haar hands-on technieken.

Waarom Fysio Vertigo? Wij nemen de tijd voor je verhaal en je klachten

Ervaring en specialistische up-to-date zorg

15 jaar ervaring en op vele gebieden gespecialiseerd.

Uniek bij duizeligheidsklachten

Uniek in de aanpak bij duizeligheidsklachten.

Gedreven en enthousiaste professionals

Met cursussen en workshops blijven we ons vernieuwen.

Maak een afspraak

Je kunt de onderstaande knoppen gebruiken om een afspraak te maken.

Maak direct een afspraak


Openingstijden

MA 08:00 tot 20:00
DI 08:00 tot 20:00
WO 08:00 tot 18:00
DO 08:00 tot 18:00
VR 08:00 tot 18:00